[kc_row _id=”169639″][kc_column offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs” _id=”980269″][kc_column_text _id=”197651″]

RL Books is the publishing house of Revista Letrare. All its activities and publications are under the legal ombrella of ACC.

For more information see the ACC website.

 

RL Books është shtëpia botuese e Revistës letrare. Gjithë aktiviteti dhe botimet janë nën mbulimin ligjor të KQSH.

Për më shumë informacion shih faqen e KQSH.

 

[/kc_column_text][/kc_column][/kc_row]