Biography

Author Picture

Elektra Haxhija Çapaliku

Elektra Haxhia Çapaliku ka lindur në 1964 në Shkodër dhe ka një master në bibliotekonomi nga Universiteti i Tiranës. Updates punon si specialiste e bibliotekës së Kuvendit të Shqiperisë. Është autore e 4 librave dhe një studiuse e vlerësuar për contributin e saj në antropologjinë culture.