Revista Letrare – Pranverë 2021

Përmbledhje letrare me intervistën, poezitë, prozën, përkthimet dhe publicistikën më të mirë.

12.00

Kategori: , ,

Detaje

ISBN: 2736-531X-20211
172 faqe
2021
Kapak I butë
234 mm x 156 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Revista Letrare – Pranverë 2021”