e-Book: Zhvillimi i komunikimit dhe shmangia e belbëzimit te fëmijët 2-6 vjeç

“Zhvillimi i komunikimit dhe shmangia e belbëzimit te fëmijët 2-6 vjeç” është një guidë për prindërit e shqetësuar se mos fëmija i tyre ka probleme me zhvillimin në komunikim dhe sidomos me belbëzimin.
Ky është libri i dytë i të njëjtit autor, i cili ka një eksperiencë personale me belbëzimin.

6.00

Kategori: , Etiketa: ,

“Zhvillimi i komunikimit dhe shmangia e belbëzimit te fëmijët 2-6 vjeç” është një guidë për prindërit e shqetësuar se mos fëmija i tyre ka probleme me zhvillimin në komunikim dhe sidomos me belbëzimin.
Ky është libri i dytë i të njëjtit autor, i cili ka një eksperiencë personale me belbëzimin.

Detaje

ISBN: 9789928324016
74 faqe
2020
Kapak I butë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “e-Book: Zhvillimi i komunikimit dhe shmangia e belbëzimit te fëmijët 2-6 vjeç”