Look Inside

Revista Letrare: Dimër 2021

Numri i dimrit 2021 i Revistës Letrare me emrat më të mirë të letërsisë së sotme shqipe. Në këtë numër janë përfshirë 32 autorë dhe përkthyes, shqiptarë dhe të huaj.

15.00

Category:

Numri i dimrit 2021 i Revistës Letrare me emrat më të mirë të letërsisë së sotme shqipe. Në këtë numër janë përfshirë 32 autorë dhe përkthyes, shqiptarë dhe të huaj.
INTERVISTA me shkrimtarin Luan Rama dhe gazetaren Rezarta Reçi.
POEZI nga: Anna Kove, Xhevdet Bajraj, Adem Gashi, Manjola Brahaj, Charles Bukowski, Miranda Içi, Alban Bala, Andrea Zarballa, Bleona Krasniçi, Emil P. Asdurian dhe Mark Simoni.
PROZA nga Refik Halid Karay me “Stambolli”, Petrit Palushi me “Qielli i verdhë”, Dimitris Lyacos me “Derisa viktima të bëhet e jona”, Otilia Teposu me “Katarina”, Mehmet Elezi me “Anja Karenina”, Arben Orhani me “Peshku i dëborës”, Mehmet Akar me “Sikur të flisja unë”, Régis Jauffret me “Valixhen e ke në korridor!” dhe Luljeta Dano me “Në shpellën e kreshnikëve”.
PIKTURË nga mjeshtri Gjovalin Paci i kujtuar nga miqtë me “Nudo si shtojzovalle!”.
PËRKTHIMET nga Besiana Zyfi, Eleana Zhako, Rielna Paja, Erih Ahmetaj, Oana Glasu dhe Fatmira Ahmetaj.

Detaje

ISBN: 978-9928324269
140 faqe
2021
Kapak I butë
234 mm x 156 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Revista Letrare: Dimër 2021”