Back Cover
Look Inside

Anja

Roman nga Ahmet Prençi. Përtej perdes së enigmës dhe misterit, që na ndante në ato çaste mua dhe atë, ai e mbaroi “rrëfimin” e tij, duke ma lënë si një kandil të ndezur me dritën e mpakur. Me të në dorë po vij drejt jush për të parë së bashku jetën e dy shpirtrave, që dashuria i bashkoi rastësisht dhe koha i ndau padrejtësisht…

20.00

Category: Tags: , ,

Përtej perdes së enigmës dhe misterit, që na ndante në ato çaste mua dhe atë, ai e mbaroi “rrëfimin” e tij, duke ma lënë si një kandil të ndezur me dritën e mpakur. Me të në dorë po vij drejt jush për të parë së bashku jetën e dy shpirtrave, që dashuria i bashkoi rastësisht dhe koha i ndau padrejtësisht…

… Si një formë çlirimi nga guri që më vari në qafë Antoni, fillova të radhis episodet e kësaj dashurie epike, edhe pse personazhet e mia kurrë nuk qenë “figura publike”. “Rrëfimet” e Antonit dhe letrat e Anjës i keni këtu siç m’i dhanë. Siç m’i besuan…

Detaje

ISBN: 978-9928327413
308 faqe
2020
Kapak I butë
198 mm x 129 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Anja”