Back Cover
Look Inside

Belbëzimi, mbajtja e gojës: Pse ndodh, si ta korrigjosh

“Belbëzimi, mbajtja e gojës” është një ribotim i përditësuar pas 17 vjetësh nga botimi i parë.

15.00

Categories: , Tags: ,

Belbëzimi është një nga çrregullimet në komunikim më të shpeshta. Rreth 1{d1f295ab4905547ba37b2c06f6f5391c3c93cb381056142058aac939419ddd84} e popullsisë belbëzon dhe ky numër është akoma më i lartë te fëmijët, sidomos te djemtë.
Megjithëse shoqëria nuk i jep shumë rëndësi, belbëzimi sjell probleme të mëdha për individin e prekur, në edukim, punë dhe jetën shoqërore.
“Belbëzimi, mbajtja e gojës” është një ribotim i përditësuar pas 17 vjetësh nga botimi i parë.
Në këtë libër do të gjeni gjithë informacionin e nevojshëm për belbëzimin dhe një metodë për korrigjimit e tij te të rriturit.
Për problemet në të folur te fëmijët lexoni “Zhvillimi i komunikimit dhe shmangia e belbëzimit te fëmijët 2 deri 6 vjeç” i të njëjtit autor.

Detaje

ISBN: 978-9928324184
72 faqe
2021
Kapak I butë
198 mm x 129 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Belbëzimi, mbajtja e gojës: Pse ndodh, si ta korrigjosh”