Back Cover
Look Inside

Jorgoja i Tropojës

Vëllim me tregime nga Bislim Ahmetaj.

15.00

Categories: , Tags: ,

“Ky libër vjen në distancë në kohë nga vëllimi i tij i parë, titulluar “Kthimi i peshkatarëve”. Bislimi, si autor, lëviz lirisht mes poezisë dhe prozës, duke u ndjerë mirë me të dyja zhanret. Për mua, shkrimtari Bislim Ahmetaj është tregimtar cilësor dhe me vlera. E kam spikatur këtë që në leximin e vëllimit me tregime “Kthimi i peshkatarëve”. Madje kam këmbëngulur që duhet ta lëvronte shpesh këtë gjini. Bislim Ahmetaj, duke qenë njeri me profesion tjetër, e realizon me kënaqësi aktin e krijimit, si një proces që i sjell atij kënaqësi, por njëkohshëm ka aftësinë dhe mjetet për ta përcjellë ndjeshëm te lexuesi.” Rezarta Reci

Detaje

ISBN: 9789928221506
172 faqe
2021
Kapak I butë
216 mm x 135 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jorgoja i Tropojës”