Back Cover
Look Inside

Llogari të mbyllura

Përmbledhje me tregime relativisht të shkurtër me tema sociale.

17.00

Category: Tags: ,

Përmbledhje me tregime relativisht të shkurtër me tema sociale, me nota humori të sjella nëpërmjet “thashethemeve”, të papritura. Prozë me frymë lirike dhe erotike. Ndarje dhe bashkime në ndjenja sublime që nëpërmjet metaforash japin ndjesi me ngjyra te ndryshme.

Detaje

ISBN: 978-9928044075
308 faqe
2020
Kapak I butë
198 mm x 129 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Llogari të mbyllura”