Look Inside

Mos harro të më puthësh

Një libër i mbushur me trille dhe teka të shpirtit e të mendjes.

16.00

Category: Tags: ,

Vëllim me poezi nga Ilir Magjistari. Një libër i mbushur me trille dhe teka të shpirtit e të mendjes. Poezia e Magjistarit është njëkohësisht e thjeshtë dhe e sofistikuar. Ky vëllim plotëson më së miri mesazhin e autorit, përcjellë nga proza e tij e shkurtër.

Detaje

ISBN: 978-9928044068
204 faqe
2020
Kapak I butë
198 mm x 129 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mos harro të më puthësh”