Back Cover
Look Inside

Muratorët e lirë – Masonët: Hyrje

15.00

Categories: ,

Muratorët e lirë – Masonët, ofron në mënyrë të shkëlqyer një informacion bazë mbi të ashtuquajturën “Shoqëri sekrete të Muratorëve të Lirë”, nga fillimet e saj e deri në ditët e sotme. Në vende të ndryshme të botës, kjo Lidhje Burrash etiko-humanitare ka zhvilluar sisteme me ndryshime të vogla nga njëri-tjetri, herë-herë fetare, herë-herë me tendenca ateiste, por që gjithandej ka dhënë të njëjtin efekt. Muratoria e Lirë, në vende si: Anglia, Gjermania, Franca, Austria dhe Italia nuk ndryshon në përmbajtje, por në mënyrën se si është krijuar e zhvilluar. Nuk ekziston ndonjë “Muratori botërore”, por, në të gjitha vendet demokratike të botës, Muratorët e Lirë punojnë dhe kanë krijuar një ndjenjë të përbashkët të të qenit Vëlla Murator. Se çfarë është thelbi i Muratorisë, se çfarë kuptimi ka dhe dëshiron të ketë, këto mund t’i lexoni në këtë libër.

Detaje

ISBN: 978-9928400642
152 faqe
2011
Kapak I butë
198 mm x 129 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Muratorët e lirë – Masonët: Hyrje”