Poezi

Vëllim poetik nga Arbër Ahmetaj. Përmban 86 poezi të krijuara në Zvicër, 10 vitet e fundit. Një pjesë e poezive është botuar në Revistën Letrare, që autori e udhëheq si Kryeredaktor dhe në disa organe të tjera letrare. Një nga poezitë e vëllimit është vlerësuar me çmimin “Penda e artë-Martin Camaj” 2022.

12.00

Categories: ,

Vëllim poetik nga Arbër Ahmetaj. Përmban 86 poezi të krijuara në Zvicër, 10 vitet e fundit. Një pjesë e poezive është botuar në Revistën Letrare, që autori e udhëheq si Kryeredaktor dhe në disa organe të tjera letrare. Një nga poezitë e vëllimit është vlerësuar me çmimin “Penda e artë-Martin Camaj” 2022.

Detaje

ISBN: 978-2390690023
122 faqe
2022
Kapak I butë
178 mm x 111 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Poezi”