Look Inside

Një përmbledhje me proza, poezi dhe intervista nga autorët më të mirë shqiptarë dhe mjeshtrat e letërsisë botërore. Dy intervista tepër interesante me poeten Luljeta Lleshanaku dhe shkrimtarin Balil Gjini. Gjithashtu në këtë botim: Haruki Murakami, Fatos Mullisi, Yehuda Amichai, Gibran Khalil Gibran, Lili Kristuli, Roland Gjoza, Annie Ernaux, Ornela Musabelliu, Mitrush Kuteli, Luljeta Lleshanaku, Balil Gjini, Swami Vivekananda, Hafiz Shirazi, Meister Eckhart, Shën Françesku i Assisit, Mevlana Jelaluddin Rumi, Solomon ibn Gabirol, Kabir, Baal Shem Tov, Behar Jacaj, Ilda Mejdani Jeha, Marash Mirashi, Rei Hodo, Ilir Paja dhe Jorgos Athanasopulos. Përkthimet nga Divina Kiçi, Eleana Zhako, Elmaz Fida dhe Dritan Kiçi

Detaje

ISBN: 978-2390690115
134 faqe
2022
Kapak I butë
234 mm x 156 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Revista Letrare: Dimër 2022”