Back Cover
Look Inside

Revista Letrare – verë 2021

Numri i verës 2021.

15.00

NTERVISTA
Besnik Mustafaj, shkrimtar,
Ana Kove, shkrimtare dhe përkthyese
PROZË
Ahileas Kiriakidhis Nebraska
Agron Tufa Rrëshira e zezë
Stefan Çapaliku TT -Tregimet e tranzicionit
Nawal El Saadawi: Vdekja e Shkëlqesisë së Tij
Thanas Medi: Të çmendurit e mi
Mimoza Hysa: Për natën e mirë
Truman Kapot: Llambë në dritare
Sevdail Zejnullahu Aroma e gjahut
Eleana Zhako Tri tregime
Arbër Ahmetaj Zarfi misterioz
POEZI
Alisa Velaj, Kostas Dhespiniadhis, Nizar Kabani, Brikena Qama, Zhaneta Barxhaj, Rabi’a Al-‘Adawiyya, Andal, Hildegard von Bingen, Chiara di Assisi, Zeynep Hatun, Teresa de Avila, Klodian Kapllanaj, Valbona Bozgo Musai
KRITIKË
Alba Gega Mesazhi i fshehur i Lasgushit

Përkthimet nga: Sokol Çunga, Melsen Kafilaj, Elmaz Fida, Eleana Zhako, Dritan Kiçi

Detaje

ISBN: 978-9928-324-17-7
134 faqe
2021
Kapak I butë
234 mm x 156 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Revista Letrare – verë 2021”