Look Inside

Revista Letrare: Verë 2023

Revista Letrare: Verë 2023 sjell prozë, poezi, përkthime, kritikë dhe ese nga autorët më të mirë shqiptarë dhe mjeshtrat e huaj.

Në këtë numër:

Intervista: Mimoza Ahmeti, Durim Taçi

Poezi: Alban Bala, Erl Kodra, Maram Al-Masri (Përk. Elmaz Fida), Daniela Xhani, Jasmina Kotrri, Eir Plasari, Cecilia Resio (Përk. Rielna Paja)

Prozë: Sulejman Dida (Veda, Kllejfi i çadrës), Amos Oz (Dy gra (Përk. Fatmira Ahmetaj)), Xhovani Verga (Historia e gomarit të shna Zefit (Përk. Zija Vukaj), Sami Milloshi(Histori të marra në varr, Kafja, E dija për vëlla, Një lypës në udhëkryq), Brunilda Spiro(Djali i breshkës), Anna Gavalda(Ngjarje dite (Përk. Arbër Ahmetaj))

Publicistikë: Arbër Ahmetaj(Vëmendja ndaj tjetrit – Opinion), Josif Brodskij(Dosjer nga Agron Tufa, Poezi, Leksioni i Nobelit (1987)), Emil Cioran (Mircea Eliade – Një rumun i madh për tjetrin(Përk. Balil Gjini)),

Revista letrare “Shtigje” – Kujtesë

15.00

Detaje

ISBN: 9782390690177
193 faqe
2023
Kapak I butë
234 mm x 156 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Revista Letrare: Verë 2023”