Back Cover
Look Inside

Revista Letrare: Vjeshtë 2023

Numri i vjeshtës 2023 i Revistës Letrare.

15.00

Category:

Numri i vjeshtës 2023 i Revistës Letrare.

Intervista: Visar Zhiti, Maria Patakia

Editorial nga Arbër Ahmetaj: Letërsia e madhe e një populli të vogël

Poezi: Durim Çaça, Albina Sinaj Shehetila, Klodian Kapllanaj, Sabit Rrustemi, Rei F. Hodo, Arif Molliqi

Kujtesë: Azem Shkreli

Dosier nga Agron Tufa: Ilir Belliu

Prozë

Ervin Nezha: Dervishi, dordoleci dhe… unë

Sadik Krasniqi: Vrasja, Metafora e kalit

Adriana Myrtaj: Ardhur në një botë, që nuk ishte më e mira

Faruk Myrtaj: Botë Cigane

Ornela Musabelliu: Tatuazhi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Revista Letrare: Vjeshtë 2023”