Back Cover
Look Inside

Shpirtrat s’kanë adresë: Letra të padërguara

Një përmbledhje tregimesh të shkurtra në formë letrash, drejtuar atyre, të cilëve autori nuk ia thotë dot ato që ndjen.

20.00

Category: Tags: ,

“Shpitrat s’kanë adresë” është një përmbledhje tregimesh të shkurtra në formë letrash, drejtuar atyre, të cilëve autori nuk ia thotë dot ato që ndjen. Në 304 faqe Magjistari sjell, me larmi dhe një stil elegant, plot pendime të jetës së vet. Kufiri i së vërtetës dhe imagjinatës shkrihet pa u vënë re dhe lexuesi ngadalë fillon të pyesë veten nëse ky apo ai tregim është i vërtetë.

Detaje

ISBN: 978-9928044051
304 faqe
2020
Kapak I butë
198 mm x 129 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shpirtrat s’kanë adresë: Letra të padërguara”