Back Cover
Look Inside

Varri i braktisur

Një roman i rrëfyer mes një absurdi thuajse të pranueshëm nga gjithkush: dyzimi. Personazhi merr veten përdore dhe e shëtit, nga fëminia deri sa diplomohet në një universitet të huaj! “Unë dhe vetja ime”, ky dyzim stilistik i rrëfyesit, sjell botën shqiptare të shekullit të XX përmes ironisë naivitetit fëminor, ironisë, legjendave, përditshmërisë dhe ëndërrave.

15.00

Categories: , Tags: ,

Një roman i rrëfyer mes një absurdi thuajse të pranueshëm nga gjithkush: dyzimi. Personazhi merr veten përdore dhe e shëtit, nga fëminia deri sa diplomohet në një universitet të huaj! “Unë dhe vetja ime”, ky dyzim stilistik i rrëfyesit, sjell botën shqiptare të shekullit të XX përmes ironisë naivitetit fëminor, ironisë, legjendave, përditshmërisë dhe ëndërrave.

Detaje

ISBN: 978-9928324146
216 faqe
2021
Kapak I butë
178 mm x 111 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Varri i braktisur”