Back Cover
Look Inside

Zhvillimi i komunikimit dhe shmangia e belbëzimit te fëmijët 2-6 vjeç

Një guidë për prindërit e shqetësuar se mos fëmija i tyre ka probleme me zhvillimin në komunikim dhe sidomos me belbëzimin.

13.00

“Zhvillimi i komunikimit dhe shmangia e belbëzimit te fëmijët 2-6 vjeç” është një guidë për prindërit e shqetësuar se mos fëmija i tyre ka probleme me zhvillimin në komunikim dhe sidomos me belbëzimin.
Ky është libri i dytë i të njëjtit autor, i cili ka një eksperiencë personale me belbëzimin.

Detaje

ISBN: 978-9928324009
74 faqe
2020
Kapak I butë
198 mm x 129 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zhvillimi i komunikimit dhe shmangia e belbëzimit te fëmijët 2-6 vjeç”